Diskuse

Asi je to pud

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to pud. Manželství je proti přírodním zákonům. Bylo ustanoveno zákonem, možná Vatikánem, nevím. Co po třicítce můžete najít? Pokud se nevdala/neoženil  tak zde něco neklape. Rozebírat to nemusím. Dále je kategorie rozvedených. Také něco špatně. Rozvodovost druhého manželství převyšuje první.

  Nepospíchat,  Ona či On, si Vás najde. Důležitá se společenská aktivita.

Musíte se s lidmi stýkat. Doma u televize partnera nenajdete.

PS: Má žena mi šacuje kapsy posledních 35 let.;-)

1 0
možnosti
Foto

No, pud je myslím hlavně to, že žena okolo třiceti chce rodinu a zodpovědnýho, spolehlivýho chlapíka...Takže je vlastně úplně normální.To, co vy jste popsala, je zastydlá puberta, kterou bych čekala u o deset let mladšího kluka..

2 0
možnosti

No tak já asi nechápu pojem "normální vztah". Definujete ho jako vztah s bezdětnou přítelkyní, která nechce hned založit rodinu, která bude minimálně průměrně hezká, která s ním bude chodit na pivo, na akce /pozor ovšem pouze v případě, že on zrovna nechce na pivo jen s kamarády/, která bude tolerovat, když zmizne na několik hodin jen tak bez vysvětlení /nebude vyvolávat a vypisovat kde zrovna jsou/, která bude akceptovat "párdenní pánské jízdy", která bude samozřejmě nadšená s návštěvami jeho kamarádů, nebudou jí vadit noční hry na počítači /a následné denní vyspávání - protože spánkový deficit se dohnat musí, to je zákon přírody/ ani ohlížení se po hezčích dívkách. Upřímně Vám řeknu - na takový "normální" vztah bych se mohla vy..at!!! Právě jsem zjistila, že jsem víc než 20 let vdaná bez normálního vztahu a vůbec mi to nevadí...

2 0
možnosti
Foto

Dneska je, koukám, na blogu den stížností na téma seznamování:-).

2 0
možnosti
Foto

Dřív ženu vůbec nenapadlo cokoli muži vyčítat. Byla služkou. Když se v neděli v poledne nadlábnul, tím co uvařila, sebral se a šel do hospody nebo nevěstince. Žena nesměla ani žblebtnout. Klepala se hrůzou, že by ji z domácnosti vypudil. Společensky by byla zcela znemožněná. Pak přišla emancipace. Některé ji nepřijaly za své a z těch jsou ideální manželky. Další extrém ji akceptoval do krajnosti a z těch jsou feministky.

0 0
možnosti

Jistě, a nic mezitíme neexistuje, pralesní muž vylezl z křoví...

0 0
možnosti

Omyl. To není pud. To jsou jen jeho zbytky. Příznakem doby je mít se dobře, bavit se, nezavazovat se, nestarat se o budoucnost, zadlužovat se, atd.. Jde o začátek sestupné fáze naší dosud snad nejlepší civilizace.

(Pro vysvětlení o sobě, věk nad 70, 4 děti, mnoho vnoučat.)

(Taky bych rád, ne kvůli sobě, aby byly důchody úměrné počtu produktivních dětí.)

4 0
možnosti

Tak jste se pochválila ...

Ale zarazila mě jiná věc- jak mohou přestřicátníci čekat, že s nimi "vážná známost" nebude chtít založit rodinu? (vím, píšete že ne hned, ale to s tím věkem souvisí) Neselhávají ty vztahy vašich kámošů právě na tomhle? Ženský tak nějak nemůžou čekat až do padesátky, až se ti zastydlí puboši vyřáděj ;-)

0 0
možnosti

Po třicítce už je pozdě.

Rodinu má muž založit v mecítmě (to je období od 20 do 30 let). Po třicítce už má mít několik dětí, aby stihl být vnoučatům dědečkem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 699x
Život je jen otázka času.